Slagerij Eerdekens

Wij zijn een ambachtelijke slagerij, die het label van HIB (handmade in Belgium) dubbel en dik waardig is.

Ook zijn we lid van de “Grootorde der Belgische Slagers” (top 100 Belgische slagers).
We werken enkel met kwaliteitsvlees zoals : Wit-Blauw Runds , Duroc ‘D Olive Varkens en Klavertje Vier Kalfsvlees.

Onze specialiteit : eigenbereide vleeswaren en salades, barbecue, fondue, gourmet, steengrill, groot assortiment kazen en uitgebreide keuze uit warme en koude buffetten.

 

 

 

“Kwaliteit Is Onze Reclame”

Al 43 jaar een familiebedrijf met vaste waarden in groot Bree

Oprichters.

Slagerij Eerdekens werd in 1975 opgestart door Marcel Eerdekens als ambachtelijke beenhouwerij in de schaduw van de Sint-Pieterskerk  in het hartje van Tongerlo-Bree.
In 1996 Werd de zaak overgenomen Door broer Luc Eerdekens samen met zijn vrouw Nadine Spreeuwers, de zaak werd gerenoveerd naar hedendaagse normen. Het personeel werd aangesterkt door de zonen Ruben en Dieter Eerdekens die mee in de familiezaak kwamen werken. De zaak werd in 2014 uitgebreid met een bakkerij,  iedere dag wordt  vers brood aangeleverd door bakkerij Sascha uit Neeroeteren.

 

 

Verderzetting.

In januari 2018 nemen Zoon Dieter Eerdekens samen met zijn vrouw Evelyn Conings de familiezaak Slagerij – Bakkerij Eerdekens over en ze zullen de ambachtelijke traditie van vers eigenhuis bereide gerechten verder zetten met veel enthousiasme en liefde, gecombineerd met de opgedane kennis en ervaring.